Mbrojtur nga VeriSign Përkrahur nga moneybookers.com

Kjo lule tregon Dispozicion në dashuri dhe përbëhet nga 13 lule Orhidea, kurse në gjelbërim përmbanë Kokos, beagrass, dhe është e dekoruar me tyl dhe saten.

*Kliko mbi fotografi për ta zmadhuar

Product code:1013

Çmimi: € 34.45 (Me tatime)

Shtoje në shportë
  • Kartolina